Camera Deputaţilor a ]nceput o procedură de licitaţie deschisă în vederea achiziţionării unor pachete şi licenţe Software, în valoare totală de 361.343 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind preţul cel mai scăzut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui anunţ postat în SEAP, forul legislativ doreşte să încheie un contract de achiziţii publice pentru a cumpăra un pachet SOFTWARE pentru managementul centralizat al reţelei informatice, licenţe SOFTWARE pentru gestiunea centralizată a staţiilor de lucru, precum şi un pachet SOFTWARE pentru poşta electronică Microsoft Exchange Server, alături de licenţe.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 1 septembrie 2017, ora  15.00, sursele de finanţare fiind asigurate din fonduri bugetare.

Cuantum garanţie de participare este în valoare de 1.848 lei pentru lotul 1, 756 lei – lot 2 şi 1.008 lei – lot 3.

Totodată, garanţia de participare, irevocabilă, poate fi constituită prin virament bancar în contul Camerei Deputaţilor sau printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Pentru valori de până la 5.000 lei, garanţia de participare se poate depune în numerar la Casieria Camerei Deputaţilor, în baza unei solicitări scrise, transmisă anterior la fax. Dovadă constitirii garanţiei se va încărca în SEAP odată cu oferta, semnată cu semnătură electronică extinsă, până cel târziu la dată şi ora limita stabilite pentru depunerea ofertelor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.