Plenul Camerei Deputaţilor a vacantat, marţi, locurile de deputat ale lui Victor Roman (PSD) şi Ioan Moldovan (ALDE), declaraţi incompatibili definitiv, prin decizii ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul PSD Victor Roman a primit o decizie definitivă în luna iunie. Agenţia Naţională de Integritate a constatat la 12 decembrie 2013 faptul că deputatul a încălcat regimul juridic al incompatibilităţilor, întrucât, în perioada 20 septembrie 2012 – 21 mai 2013, a deţinut atât funcţia de deputat, cât şi funcţia de administrator – Preşedinte al Consiliului de Administraţie la S.C. AGROSERVICE ADJUD S.A.

Deputatul ALDE Ioan Moldovan a primit o decizie definitivă în luna martie privind incompatibilitatea. Agenţia Naţională de Integritate a constatat, la 12 martie 2014, că Ioan Moldovan a încălcat regimul juridic al incompatibilităţilor, întrucât, începând cu data de 20 decembrie 2012, deţine simultan cu funcţia de deputat şi calitatea de administrator la SC ELIAN RESTAURANT SRL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.