Premierul desemnat, Dacian Cioloş a răspuns, la finalul dezbaterilor pentru votul în învestire, partidelor politice care l-au criticat. El a arătat că politica înseamnă şi bună-credinţă, nu doar scandal şi urlete şi le-a transmis că este mai uşor să renunţi şi mai greu să îţi asumi responsabilitatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A renunţa este cel mai uşor, mai greu este să iţi asumi responsabilitatea. Haideţi să ne asumăm împreună un guvern politic, şi USR asta face. Am fost disponibil şi pentru discuţii. Politica înseamnă şi buna-credinţă nu doar scandal şi urlete din sală”, a spus Cioloş, la finalul dezbaterilor din plenul comun. 

Premierul desemnat a arătat că a renunţa e cel mai uşor lucru şi mai greu e să îţi asumi responsabilitatea în momente dificile, şi să nu să chemi specialiştii din afară atunci când ai un vot.

El le-a răspuns celor care l-au criticat în discursuri, referindu-se şi la Diana Şoşoacă. 

”Domnilor Romaşcanu, Simonis, a fi român nu înseamnă să ţii discursuri sforăitoare, ci să simţi ca un român. A fi român nu înseamnă să guvernezi ca să plece mii de români din ţară. O să mă opresc aici cerându-vă să ne asumăm acest vot şi să nu lăsăm pe alţii să ne facă guvern. (...) Mulţumesc, doamna Şoşoacă, pentru atacuri. Sper că aveţi puţină responsabilitate pentru românii care au ajuns azi la ATI”, a arătat Cioloş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.