Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, marţi, la finalul Comitetului Executiv, că propunerea Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier ar trebui să “ducă la o stabilitate mai mare şi la o persistenţă în timp a Guvernului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Doamna Andronescu a refuzat această propunere exprimându-şi susţinerea pentru doamna Dăncilă. În aceste circumstanţe, aproape în unanimitate, CEx a votat această propunere. (...) Majoritatea colegilor au susţinut că se încadrează foarte bine ambele persoane (Ecaterina Andronescu şi Viorica Dăncilă – n.r.). Au existat aprecieri la adresa lor şi, până la urmă, luând notă şi de ceea ce a exprimat doamna Andronescu, s-a votat propunerea Viorica Dăncilă. Sper ca lucrurile acestea să ducă la o stabilitate mai mare şi la o persistenţă în timp a Guvernului”, a declarat Buzatu la finalul CEx al PSD.
 
Întrebat dacă Viorica Dăncilă a fost propusă pentru funcţia de prim-ministru de către liderul PSD, Liviu Dragnea, Buzatu a spus că discuţiile sunt alimentate mereu.
 
“Discuţiile se alimentează tot timpul, dar eu ştiu că este responsabilă şi, indeferent câte discuţii şi câte sugestii se pot face, totuşi, responsabilitatea îi revine aceluia care exercită funcţie”, a mai spus liderul PSD Vaslui.
 
De asemenea, acesta a spus că preşedintele Klaus Iohannis nu are niciun motiv să refuze numirea Vioricăi Dăncilă în funcţie şi are datoria de a nu perpetua starea de incertitudine.
 
“Nu văd de ce ar refuza preşedintele Iohannis. Are o responsabilitate extremă şi nu cred că va fi cel care să contribuie la perpetuarea unei stări de incertitudine”, a afirmat el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.