Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi a acuzat-o, vineri, într-o conferinţă de presă, pe Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Ganerlă, că refuză să răspundă provocării lui Cătălin Predoiu de a avea dezbateri pe temele de campanie, el arătând că în spatele acesteia sunt grupuri de interese ale PSD, care vor să controleze din nou primăria, aşa cum au făcut-o în mandatul lui Oprescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Buşoi a acuzat-o pe Gabriela Firea că se fereşte să participe la confruntări electorale cu Cătălin Predoiu.  ”Bucureştenii au nevoie de o dezbatere între candidaţii PSD şi PNL, pentru că sunt probleme care trebuie lămurite, aşa cum e problema licenţelor de taximetrie”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, arătând că toţi candidaţii trebuie să lămurească, în faţa electoratului, acuzaţiile şi suspiciunile care li se aduc. 

Potrivit lui Buşoi, candidatul PSD ar trebui să vină la dezbatere pentru că doar în acest fel dovedeşte că nu are nimic de ascuns.  ”În acest moment, doamna Firea recită o poezioară despre ce frumos o să facă la primărie şi ce bune vor fi lucrurile în Bucureşti, dar în acelaşi timp, ca şi Robert Negoiţă şi alţi primari în funcţie ai PSD, se ascunde de dezbatere pentru a trece timpul şi a ajunge primar fără să răspundă la întrebări”, a arătat reprezentantul PNL. 

Cristian Buşoi a mai afirmat că ”istoria se repetă şi, după ce în 2014, premierul de la acea vreme, Victor Ponta, o trimitea la înaintare pe Gabriela Firea pentru a minţi că există secţii goale de votare în diaspora, acum acelaşi PSD, cu grupurile sale de interese, o trimit la înaintare tot pe Firea, să mimeze că va servi Bucureştiul, când de fapt intenţia acestor grupuri este să îşi satisfacă propriile interese”. 

”O spunem foarte răspicat, noi, cei din PNL: în spatele doamnei Firea sunt grupuri de interese, care s-au aliniat şi care vor controla din nou primăria aşa cum au avut control în timpul mandatelor lui Oprescu”, a mai spus Buşoi.

Cristian Buşoi s-a referit şi la Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Generală, precizând că acesta nu are experienţa necesară pentru a câştiga o primărie atît de mare şi de complicată. 

”Nicuşor Dan este bun de viceprimar lângă primarul PSD pentru că PSD-ul ştie că îl va izola sau îl va include în grupurile de interese ale PSD, care vor conduce primăria. Din păcate, Nicuşor Dan face, conştient sau nu, jocul PSD. Dovadă că, până acum, a criticat mai mult PNL şi pe Cătălin Predoiu decât PSD”, a mai arătat Buşoi. 

Şi candidatul PNL Cristina Pocora l-a acuzat pe Robert Negoiţă, contracandidatul său la Primăria Sectorului 3, că refuză să intre în confruntări directe cu ea. 

”De la începutul campaniei, l-am invitat la discuţie pe Robert Negoiţă, pe raportul Curţii de Conturi, pe bilanţul acestui mandat de 4 ani (...) În toată această campanie, Robert Negoiţă s-a ascuns, nu a răspuns niciunei dezbateri publice”, a spus Pocora, precizând că acesta a preferat să meargă în emisiuni unde era singur.

Ea a arătat că este nevoie ca cetăţenii din sectorul 3 să poată să vadă lucrurile clar şi  să îi vadă pe cei doi candidaţi discutând despre proiectele de dezvoltare ale sectorului. 

”Robert Negoiţă, vino să discutăm despre proiectele pentru Sectorul 3 şi nu te mai ascunde!”, i-a transmis Pocora lui Robert Negoiţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.