Preşedintele filialei Sector 1 a Partidului Naţional Liberal, Sebastian Burduja, consideră că în Primăria Sectorului 1 se întâmplă lucruri grave şi a precizat că a sperat că abuzurile sesizate la administraţia Tudorache nu se vor mai repeta. El susţine că la Primăria Sectorului 1 sunt probleme grave de management şi de integritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sebastian Burduja a fost întrebat, miercuri, la Prima News, care mai este relaţia sa cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. 
“La fel de proastă. Noi avem acum în dezbatere un buget la Sectorul 1. Sectorul 1, din păcate, nu are bugetul aprobat încă. E un buget nejustificat, neargumentat. Noi îl considerăm ilegal, din păcate, cu o serie de costuri complet absurde şi recent s-a vorbit de celebrele pubele de mii de euro sau de zeci de mii de euro. Se întâmplă lucruri grave în Primăria Sectorului 1 şi, din păcate, se întâmplă sub acest mandat. Noi am sperat că abuzurile pe care le-am sesizat la administraţia anterioară Tudorache nu se vor repeta în acest mandat, dar vedem că şi la Poliţia Locală, cu oameni numiţi de actualul primar sunt probleme cu legea şi la partea de spaţii verzi există 100 de milioane de lei cheltuiţi, dar nu ştim pe ce, că trei sferturi dintre pomi s-au uscat. Adică sunt probleme grave de management şi, din păcate, şi de integritate”, a afirmat Burduja.
Întrebat dacă va candida în 2024 la Primăria Sectorului 1, Sebastian Burduja a răspuns: “E o chestiune pe care o vom decide la momentul potrivit. Ca preşedinte al PNL Sector 1, sunt obligat să-mi asum ceea ce partidul va decide şi niciodată nu voi fugi de testul acesta al alegerilor directe în care vii în faţa cetăţenilor, îţi pui pe masă oferta, experienţa, ceea ce poţi să faci pentru comunitate şi vezi dacă obţii încredere”.
De asemenea, el a mai fost întrebat dacă sondajele de opinie arată că ar putea să o învingă pe Clotilde Armand. 
“Categoric, da. Toate sondajele pe care noi le-am făcut, o parte, o parte le-am văzut, arată o creşterea a PNL în Sectorul 1, semnificativă faţă de momentul alegerilor, o scădere dramatică a actualului primar,care este cu rată de nefavorabillitate de peste 90%. Astea sunt datele sociologice şi cred că, anecdotic vorbind, cu oamenii care stau în Sectorul 1 şi care au probleme grave, care ţin de calitatea de bază a vieţii lor, ne putem da seama că ele se validează în teren”, a mai declarat Sebastian Burduja.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.