Deputatul Iulian Bulai de la USR-PLUS a afirmat, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Cristian Ghinea, că PNRR-ul "va face dreptate" pentru Moldova în privinţa autostrăzilor. El a adus borcane cu "mostre din forajele" care se fac pentru şantierul autostrăzii A7, spunând că le oferă cadoul "ctitorilor autostrăzilor din Moldova” - Dan Barna, Cristian Ghinea şi Cătălin Drulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Domnule Ciolacu, PNRR va face dreptate pentru Moldova şi pentru Buzău. Sunteţi de 30 de ani în PSD şi nu aţi făcut un kilometru de autostradă nici în Moldova, nici în Buzău. Nu aţi fost în stare să traversaţi munţii spre Transilvania. (...) Nu aţi conectat Moldova cu Muntenia”, a declarat Bulai.
 
El l-a acuzat pe Ciolacu că este "o ruşine" pentru ţară. 
 
"Sunteţi o ruşine pentru ţară, faceţi moţiuni de cenzură ca să nu recunoaşteţi că aveţi o vină”, a susţinut Iulian Bulai.
 
El consideră că Dan Barna, Cristian Ghinea şi Cătălin Drulă sunt "ctitorii autostrăzilor din Moldova”.
 
“Nu aţi fost în stare să faceţi autostrăzi şi acum faceţi pe destepţii”, a mai transmis Bulai social-democraţilor.
 
El a adus borcane cu "mostre din forajele care se fac pentru ce urmează a fi şantierul pentru autostrăzile Moldovei", spunând că le dă cadoul miniştrilor Cristian Ghinea, Cătălin Drulă şi vicepremierului Dan Barna.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.