Bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, în valoare de 56,8 miliarde lei, a fost adoptat duminică, în cadrul Comisiilor reunite de buget-finanţe, fondurile fiind cu 8,83% mai mari faţă de anul precedent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pentru asigurarea unui nivel de trai decent al pensionarilor şi în scopul evitării scăderii sociale ale unei importante categorii de vârstnici, în programul de guvernare sunt promovate măsuri de majorare a veniturilor acestor categorii sociale, astfel încât bugetul asigurărilor sociale a fost construit cu o creştere faţă de anul 2016 de 8,83%”, a afirmat preşedintele Casei Naţionale de Pensii, Ileana Ciutan.

Membrii Comisiilor de buget au adoptat şi bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale în valoare de 35,8 miliarde lei, mai mare cu 0,13% faţă de anul trecut.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.