Liderul RE:START ROMANIA Ramona Ioana Bruynseels afirmă, după ce preşedintele ales al Republicii Moldova Maia Sandu şi-a exprimat susţinerea pentru PNL, că este firesc să existe afinităţi între partidul acesteia şi PNL, însă relaţia României cu Republica Moldova depăşeşte limitele politicului şi nu are nevoie de politizare şi de încărcătură ideologică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am ascultat cu puţină suprindere, recunosc, declaraţia preşedintelui ales Maia Sandu, care ne-a  spus că susţine PNL în aceste alegeri. Este firesc să existe afinităţi între partidul dânsei şi PNL însă relaţia noastră cu Republica Moldova depăşeşte limitele politicului, este un proiect naţional adresat fiecărui suflet de român. Această relaţie nu are nevoie de politizare şi de încărcătură ideologică pentru a rămâne un proiect naţional”, scrie Bruynseels pe Facebook.

Ea acuză că ”şi vechiul PDL (care se află în PNL) au exploatat, din păcate, total neproductiv tema relaţiei cu Basarabia, respectiv în scop electoral şi populist”.

Ramona Ioana Bruynseels afirmă că are o mare stimă pentru Maia Sandu.

”O sfătuiesc cu mult drag şi înţelegere să nu se lase atrasă într-un astfel de joc, ci să rămână deasupra lui”, spune fosta candidată la Preşedinţie.

Preşedintele ales al Republicii Moldova Maia Sandu şi-a exprimat susţinerea luni pentru PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

”Eu încă mai sunt parte a Partidului Acţiune şi Solidaritate, vă reamintesc că PAS face parte din PPE, aceeaşi formaţiune europeană din care face parte şi PNL şi noi susţinem PNL în aceste alegeri.", a afirmat Maia Sandu luni, într-o conferinţă de presă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.