Parlamentarul liberal Bogdan Huţucă, preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor şi preşedintele PNL Constanţa, susţine menţinerea voucherelor de vacanţă, destinate exclusiv achitării sejururilor petrecute în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Voucherele de vacanţă au fost gândite pentru a susţine turismul românesc. Este o măsură care a ajutat, într-o proporţie semnificativă, operatorii de turism şi hotelierii. De ce să renunţăm la un sistem care funcţionează?”, a spus Bogdan Huţucă. 
În ultima variantă a măsurilor fiscal-bugetare, prezentată în grupurile de lucru voucherele de vacanţă în special rămân cu forma şi destinaţia actuală, asta după mai multe propuneri de a le converti în bani. 
”Transformarea acestor vouchere în bani ar echivala cu o lovitură cruntă pentru întreaga industrie de ospitalitate. Dacă ajungem să folosim bani de la buget pentru a susţine fie industria viciilor, fie industria turismului din Grecia sau Bulgaria, atunci avem o problemă”, a subliniat deputatul PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.