Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, la TVR, că liberalii nu sunt mulţumiţi de modul în care Călin Popescu Tăriceanu conduce Senatul, pentru că sunt o serie de obiective pe care nu şi le îndeplineşte şi, în plus, are poziţii publice cu care PNL nu este de acord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu suntem mulţumiţi de modul în care preşedintele Senatului conduce Senatul. Are acolo nişte obiective pe care nu şi le îndeplineşte”, a spus Blaga, dând ca exemplu blocarea în Senat a Ordonaţei privind migraţia primarilor, declarată neconstituţională de către Curtea Constituţională sau a proiectului privind alegerea primarilor în două tururi. 

”Sunt atâtea şi atîtea lucruri, ca să nu mai discutăm şi despre alte poziţii pe care le are public”, a adăugat Blaga.  

De altfel, Vasile Blaga s-a lansat într-un atac la adresa ALDE şi Mişcării Populare. 

”Eu nu văd cum îşi găsesc cei de la ALDE şi MP candidaţii. Numai cu căzături de la PNL. Este vreun nemulţumit din vechiul PDL? E sunat imediat de Mişcarea Populară”, a spus copreşedintele PNL. 

El i-a mai acuzat pe cei de la Mişcarea Populară că, deşi au spus oficial că susţin candidatul de dreapta la alegerile prezidenţiale din 2014, fără a pomeni numele lui Klaus Iohannis, ordinul în partid a fost să voteze cu Victor Ponta. 

Vasile Blaga a vorbit şi despre posibilele alianţe, precizând că singura decizie este ”Nu cu PSD”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.