Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, că partidul a făcut în mod oficial o solicitare la CNSAS încă de luni, pentru a lămuri acele acuzaţii apărute în spaţiul public privind un dosar de colaborator cu Securitatea a lui Marian Munteanu, liberalul precizând că această cerere a fost făcută cu acordul lui Munteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL a cerut CNSAS să rezolve problema apărută în spaţiul public”, a spus Vasile Blaga, precizând că PNL este foarte atent la ceea ce spune societatea civilă, chiar dacă anumită zonă a sa susţine un candidat anume.

”Pe bună dreptate, au fost întrebări dacă a fost într-o relaţie cu Securitatea (...) şi vreau să vă spun că, din 2005, dânsul a făcut o astfel de adresă şi nu a primit niciun răspuns”, a spus Blaga. 

El a precizat că partidul a făcut această solicitare încă de luni, în speranţa că va fi pusă pe ordinea de zi a CNSAS de marţi.

Blaga  mai arătat că a văzut răspunsul primit de Marian Munteanu în 2005. ”A primit un răspuns că nu a primit un răspuns. Am citit acel răspuns”, a mai spus copreşedintele PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.