Liderul PMP, Traian Băsescu, afirmă că ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, nu este nimic altceva decât un birocrat ticălos care batjocoreşte cu bună ştiinţă românii din diaspora şi cere demisia acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Demisia Meleşcanu ! Toată campania am evitat să folosesc expresii tari, dar acum nu am nici o ezitare să spun că ministrul de externe al României, domnul Teodor Meleşcanu nu este nimic altceva decât un birocrat TICĂLOS care batjocoreşte cu bună ştiinţă românii din diaspora, condamnaţi la umilinţă pentru a-şi putea exercita dreptul la vot”, a scris Băsescu pe Facebook.

Liderul PMP aminteşte că „este acelaşi ministru de externe care a batjocorit diaspora la alegerile prezidenţiale din 2014, a văzut ce înseamnă proasta distribuire a secţiilor de votare iar azi este evident că a organizat deliberat aceeaşi bătaie de joc la adresa românilor care muncesc în străinătate”.

„Demisia Meleşcanu !”, încheie Băsescu.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins solicitările de prelungire a programului de vot după ora 21.00 în diaspora, în condiţiile în care mii de români stau la cozi la mai multe secţii de votare din ţările europene.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.