Preşedintele PMP Traian Băsescu a spus, întrebat dacă grupul PMP din Senat ar putea fi desfiinţat din cauza faptului că nu mai are suficienţi membri, că îl consideră deja desfiinţat. După plecarea lui Ion Ganea şi Iustin Talpoş la PSD, grupul PMP din Senat a rămas cu şase membri din necesarul de şapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu îl consider deja desfiinţat”, a spus Băsescu întrebat dacă grupul PMP din Senat va fi desfiinţat.

Traian Băsescu a precizat însă că PMP va rămâne în continuare un grup în Senat, însă "fără logistica specifică unui grup”.

Marţi, deputatul Valeriu Steriu, fostul lider UNPR, a anunţat că pleacă din PMP şi revine în PSD, partid pe care l-a părăsit în anul 2009 pentru UNPR. De asemenea, marţi şi-au anunţat plecarea din PMP la PSD senatorii Iustin Talpoş şi Ion Ganea. În urmă cu o săptămână, a plecat din PMP şi deputatul Ion Tabugan.

Băsescu spunea tot marţi că, prin plecarea celor trei parlamentari din formaţiunea sa la PSD, PMP reuşeşte să îl "întărească" pe Liviu Dragnea. El a spus că cei trei parlamentari "dezertori", pe care i-a numit "lingăi", provin din UNPR. "Rămânem un partid mai sărac în parlamentari, dar mai curat", a declarat Băsescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.