Candidatul PMP la Primăria Capitalei Traian Băsescu a comentat miercuri, la Adevărul Live, implicarea Danei Budeanu în campania electorală pentru locale, care a lansat mai multe acuzaţii la adresa candidatului susţinut de USR-PLUS-PNL Nicuşor Dan, şi elogii pentru Gabriela Firea. „O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta Pământului şi e de un ridicol absolut”, a afirmat Băsescu despre Dana Budeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat ce părere are despre implicarea Danei Budeanu în campania pentru Gabriela Firea, fostul preşedinte Traian Băsescu a catalogat-o drept „ridicolă”.  

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a explicat Traian Băsescu..

Dana Budeanu este cea care a făcut publică o discuţie dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4, care viza ordinul de demolare a unei clădiri din ”Orăşelul Copiilor”  aparţinând omului de afaceri Mihai Mitrache. Ulterior, ea a prezentat şi imagini de la întâlnirea lui Nicuşor Dan cu un dezvoltator imobiliar, pe tema unui PUZ contestat în instanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.