Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că Nicuşor Dan este candidatul care ar putea să o învingă pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, Băsescu fiind de părere că toate partidele de dreapta ar trebui să susţină candidatura lui Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
"Nu au candidat liberalii, să fie foarte clar! Dacă există cineva în Opoziţie care are şanse să o bată pe Firea se numeşte Nicuşor Dan şi toţi ar trebui să ne strângem în jurul lui, şi liberali şi PMP şi USR ar trebui să mergem pe această variantă", a afirmat Traian Băsescu, miercuri seară la TVR.
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Întrebat dacă ia în calcul o nouă candidatură pentru funcţia de primar general, Traian Băsescu a răspuns că întâi vrea să rezolve litigiul cu CNSAS. El a mai spus că "în politică nimic nu e exclus”.
 
De asemenea, întrebat dacă o învinge pe Firea într-o confruntare electorală pentru Primăria Capitalei, fostul preşedinte a răspuns: "O bat şi pe Firea şi pe Rareş la un loc”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.