Liderul PMP Traian Băsescu a declarat, miercuri, la finalul consultărilor de la Palatul Cotroceni, că i-a propus pentru funcţia de premier pe europerlamentarul Siegfried Mureşan şi pe preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am făcut două propuneri pentru funcţia de prim-ministru. Prima este Siegfried Mureşan, care, spre deosebire de doamna Dăncilă, are două mandate şi nu s-a auzit de domnia sa prin Parlamentul European (...) Pentru al doilea Guvern, domnul preşedinte poate să ţină cont că suntem în anul Unirii, şi atunci am venit cu o propunere de politician foarte bine conturat din punct de vedere al unionismului, Eugen Tomac”, a spus Băsescu.
 
Întrebat cum ar arată o majoritate într-un Guvern format de Eugen Tomac, Băsescu a spus că mizează pe toate partidele din opoziţie şi pe minorităţi.
 
„Mizez pe toate partidele de opoziţie, minorităţile. Nu exclud posibilitatea ca mare parte din nemulţumiţii de daddy să aibă alte opţiuni la vot în Parlament, la a doua încercare de formare a Guvernului (…) Cine nu vrea să vadă că în PSD au apărut fisuri, e copil”, a continuat liderul PMP.
 
El a susţinut că nu vor cădea două guverne în Parlament.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.