Potrivit unui sondaj IMAS comandat de Europa FM, pentru alegerile parlamentare, PNL înregistrează o creştere, de la 32,6% în luna iunie, la 33,4% în această lună. PSD ar, o cotă de 23,4%, faţă de 21,9%, cât avea în luna precedentă. Sondajul include şi Alianţa USR-PLUS care este la 17,2%. În luna iunie, USR avea separat 12,3%, iar PLUS avea 5,8%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pro România înregistrează o scădere în această lună, având 9,7%, comparativ cu lunile anterioare când era la 11%. În iulie, UDMR revine peste pragul electoral, cotat la 5,6%, după ce în iunie înregistra doar 3,4% din opţiunile de vot.
În schimb, PMP este în trend descendent, fiind mult sub pragul electoral şi are 3,9%, comparativ cu 4,7%, cât avea în luna iunie.
Nici ALDE nu trece pragul electoral şi scade, în iulie, la 3,4%. În iulie 2019, ALDE avea 7,3%, arată sondajul.
Cercetarea sociologică a fost realizată de IMAS la comanda Europa FM, în intervalul 10-29 iulie, pe un eşantion de 1.010 persoane, cu o marjă de eroare de 3,1%.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.