Co-preşedintele USR Dan Barna afirmă că partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicuşor Dan invitaţia de a reveni în USR. "Eu însă cred, dacă îmi dau o părere personală, că va rămâne primar independent tocmai pentru că această susţinere a celor doi poli de forţă de pe dreapta din Bucureşti, USR-PLUS şi PNL, este exact de natură să-i asigure susţinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucureşti”, spune Dan Barna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dan Barna a declarat, miercuri seară, la TVR, că Nicuşor Dan este aşteptat "cu drag” în USR.
 
"Nicuşor Dan e oricând binevenit în USR, în USR-PLUS, în proiect, pentru că e partidul pe care l-a creat şi partidul din care a pornit în acest destin politic care, iată, l-a făcut primarul Bucureştiului, ceea ce e un lucru extraordinar. Eu însă cred, dacă îmi dau o părere personală, că va rămâne primar independent tocmai pentru că această susţinere a celor doi poli de forţă de pe dreapta din Bucureşti, USR-PLUS şi PNL, este exact de natură să-i asigure susţinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucureşti”, a afirmat Dan Barna.
 
Întrebat ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Dan pentru şefia USR, actualul preşedinte a susţinut că va face echipă cu primarul ales al Capitalei.
 
"Dacă prin votul colegilor Nicuşor va obţine acest mandat şi-l va dori, foarte bine, e normal şi firesc”, a mai spus Barna.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.