Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat, sâmbătă, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) de la Neptun, că nu este exclus ca liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu să fie candidatul comun al coaliţiei la alegerile prezidenţiale de anul viitor, el apreciind că Tăriceanu este "un om echilibrat, un om care ar fi extrem de bun pentru preşedinţia României".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În istoria PSD a existat o cutumă că preşedintele partidului a candidat. În acelaşi timp, am avut şi în cadrul USL, dacă vă mai amintiţi, un protocol în care domnul Crin Antonescu, din partea PNL, era candidatul la preşedinte al alianţei, guvernarea, premierul, revenind la PSD. Şi în acest moment suntem într-o alianţă şi nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru, urmând în continuare ca PSD să aibă prim-ministrul", a declarat Bădălău.

El a spus că Tăriceanu este "un om cu viziune, un om echilibrat, un om care ar fi extrem de bun pentru preşedinţia României şi pentru români".

Întrebat dacă crede că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi de acord cu o astfel de variantă, senatorul PSD a spus că vor fi discuţii în partid pe această temă, iar "până la urmă, majoritatea va decide".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.