Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat, sâmbătă, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) de la Neptun, că scăderea partidului în sondaje este cauzată şi de neimplementarea la timp a unor măsuri de către Guvern, el afirmând că sunt ministere care funcţionează mai greu şi că premierul Viorica Dăncilă va veni cu o măsură de remaniere. El a spus că Viorica Dăncilă este "o femeie cu un mare caracter si cu mare bun simţ", care probabil ar trebui să dea cu pumnul în masă şi să le explice miniştrilor că ar trebui să muncească mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de jurnaalişti, înaintea şedinţei CExN, dacă consideră că Liviu Dragnea ar trebui să facă un pas în spate, Bădălău a spus că nu crede că este cazul acum şi că vor exista discuţii în Comitetul Executiv.

"Nu ştiu, vom avea discuţii în CEx, dar nu cred că e cazul acum, pentru ca este început de sesiune parlamentară, ca să se pună în CEx o astfel de discuţie. Mai avem foarte multe lucruri de îmbunătăţit la partid, ştiţi că am avut o anume atitudine la partid, cred şi acum că trebuie dezbătute nişte măsuri, erau măsuri destul de bune, în continuare cred că e loc de mai bine", a declarat Bădălău.

Întrebat despre activitatea Guvernului, senatorul PSD a spus că sunt ministere care funcţionează mai greu şi este clar că premierul Dăncilă va veni cu o măsură de remaniere.

"Avem o guvernare bună, avem o creştere economică, dar e clar că în cadrul Guvernului sunt ministere care funcţionează mai greu şi e clar că doamna prim-ministru va veni cu o măsură de remaniere, de dânsa va depinde. Nemulţumiri sunt (legat de activitatea unor miniştri -n.r.), şi eu sunt nemulţumit (...), ideea e ca în acest birou să discutăm şi să găsim măsurile necesare pentru îndreptare", a spus Bădălău.

Întrebat despre scăderea partidului în sondaje, Bădălău a spus că aceasta este cauzată şi de neimpelmentarea tuturor măsurilor la timp de către Guvern, el afirmând că premierul Viorica Dăncilă ar trebui să dea cu pumnul în masă.

"A fost o mică scădere în sondaje, cauzată de erodare şi de neimplementarea tuturor măsurilor la timp, iar asta vine din guvern si vom discuta. Doamna premier este o femeie cu un mare caracter şi cu mare bun simţ. Probabil că ar trebui să dea cu pumnul în masă şi să le explice miniştrilor că ar trebui să muncească mai mult. Avem probleme la economie, avem şi pesta porcină şi la toamnă trebuie să luăm măsuri ca sa nu resimtă populaţia creşterea preţului cărnii. Sunt extrem de multe măsuri care nu pot fi luate decât de oameni competenţi, a adăugat Bădălău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.