Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a afirmat, joi, la finalul şedinţei de judecată de la Tribunalul Giurgiu, unde se judecă cererea de liberare condiţionată a fostului lider al Partidului Social Democrat, că speră ca acest complet să admită solicitarea, deoarece clientul său îndeplineşte toate criteriile pentru a fi pus în libertate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Judecătorii au rămas în pronunţare, ne-am judecat cu privire la contestaţia pe care am formulat-o cu privire la liberarea condiţionată a domnului Dragnea. Sperăm ca acest complet să admită toate apărările noastre în sensul în care dânsul îndeplineşte toate condiţiile spre a fi eliberat condiţionat şi să elimine eventual un subiectivism care sigur la fond s-a observat fără putinţă de tăgadă. Noi am apreciat şi apreciem în continuare că dânsul îndeplinind toate condiţiile legale pe care le cere atât Codul Penal, cât şi Codul de Procedură Penală poate fi admisă fără niciun fel de problemă această liberare condiţionată”, a declarat Flavia Teodosiu, la finalul şedinţei de judecată. 
 
Întrebată ce şanse sunt ca Liviu Dragnea să fie eliberat joi, Flavia Teodosiu a răspuns: “În mod normal, din punctul nostru de vedere, vă daţi seama, aşa cum am şi susţinut, şansele ar trebui să fie maxime. Atâta timp cât, sigur, există instanţa care va decide, noi nu putem să spune nimic în plus, decât că aşteptăm ca instanţa să aplice legea”. 
 
Avocatul lui Liviu Dragnea a mai fost întrebat cum comentează faptul că DNA a acuzat că el nu a înţeles nimic din pedeapsă. 
 
“Comentez aşa cum am comentat şi în sala de judecată. Ce alt efort oare ar fi trebuit să facă domnul Dragnea în afară de tot ceea ce putea să îndeplinească conform legii şi drepturilor pe care acesta le are. Acest om a primit recompense, credite permanente, atâta timp cât a fost lăsat să muncească. În momentul în care i s-a interzis acest drept în privinţa interzicerii având deja două sentinţe penale rămase definitive prin care Judecătoria Sectorului 5 arătând fără putinţă de tăgadă că i-a fost încălcat dreptul la muncă, în afara perioadei, respectiv între 2 iulie 2020 şi 28 ianuarie 2021, când dânsul nu a putut munci, în rest şi-a îndeplinit toate obligaţiile, a dat dovezi multiple şi de îndreptare şi de efortul pe care l-a depus”, a transmis Flavia Teodosiu. 
 
Tribunalul Giurgiu a judecat joi, cererea de liberare condiţionată a lui Liviu Dragnea, iar instanţa a rămas în pronunţare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.