Alianţa pentru Unirea Românilor îşi prezintă, sâmbătă, candidaţii pentru alegerile europarlamentare în cadrul primului eveniment regional organizat la Centrul Expoziţional Constanţa, începând cu ora 18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cei 44 de pretendenţi la un fotoliu în Parlamentul European vor fi prezenţi în faţa simpatizanţilor şi membrilor AUR din zona Dobrogea şi îşi vor face cunoscute proiectele cu care îşi propun să reprezinte România în forul legislativ european. Regionala Constanţa deschide astfel seria de evenimente prin care Alianţa pentru Unirea Românilor va duce în comunităţile locale din marile regiuni ale ţării mesajul politic şi oferta de campanie pentru alegerile europarlamentare”, a transmis, sâmbătă, AUR, într-un comunicat de presă.

Formaţiunea a precizat că a ales să prezinte lista de candidaţi la alegerile pentru Parlamentul European cu un an înainte de momentul scrutinului, în intenţia de a le permite alegătorilor să îi cunoască pe cei care i-ar putea reprezenta la Bruxelles.

Evenimentul naţional de lansare a listei de candidaţi a avut loc pe 22 iulie la Arenele Romane din Bucureşti.

Pe lista de 44 de candidaţi se află Christian Terheş, Claudiu Târziu, Dan Tănasă, Şerban Dimitrie Sturza, Gheorghe Piperea, Mugur Mihăescu, Monica Iagăr.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.