AUR Bucureşti anunţă că a desfăşurat prima acţiune de curăţare a graffiti-urilor din zona centrală a Capitalei, liderul filialei, Mihai Enache, candidat la Primăria Capitalei, apreciind că ”graffiti-ul are locul său în cultura urbană, însă vandalismul lipsit de valenţe artistice trebuie combătut”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AUR Bucureşti precizează că eliminarea inscripţiilor care urâţesc aspectul clădirilor din centrul oraşului este obiectivul campaniei sale.

Preşedintele AUR Bucureşti, Mihai Enache, a explicat că astfel de acţiuni contribuie la asigurarea unui mediu urban mai curat şi mai îngrijit pentru toţi locuitorii:

„Graffiti-ul are locul său în cultura urbană, însă vandalismul lipsit de valenţe artistice trebuie combătut, iar faţadele clădirilor din centrul Capitalei trebuie să aibă un aspect curat şi bine întreţinut. Oriunde întorci privirea în Bucureşti vezi mâzgăleli, înscrisuri care acoperă clădiri de patrimoniu şi nu doar”, a declarat Mihai Enache.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.