Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, miercuri, la ieşirea din sediul central al PNL, că formaţiunea va depune candidatura pentru Primăria Capitalei, cel mai probabil, lunea viitoare, el precizând că o variantă bună de candidatură ar fi Cătălin Predoiu, în contextul în care acesta este liderul PNL Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teodor Atanasiu a declarat că PNL va depune candidatura la Primăria Generală cel mai probabil lunea viitoare. 

Întrebat dacă prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu ar fi o variantă bună de candidat, în cazul în care Marian Munteanu s-ar retrage, Atanasiu a spus: ”Este preşedinte pe Bucureşti. Dacă preşedintele pe Bucureşti nu e o variantă...”

Surse din partid au precizat pentru News. ro că, în urma retragerii lui Marian Munteanu, este posibil ca liderul PNL Bucureşti să îşi asume candidatura pe Bucureşti. 

Mulţi lideri din partid spun că, în acest moment, liderul organizaţiei Bucureşti trebuie să intre în cursa electorală, fiind exclusă o candidatură din exteriorul partidului.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu a declarat, marţi, la sediul central al PNL, că a venit să discute cu liderii partidului, în urma evenimentelelor din ultima perioadă, el arătând că nu îi este teamă şi nu are lucruri care să îi poată fi imputate.

”Am o discuţie, acum, cu conducerea partidului. Să vedem care sunt reacţiile, în urma diferitelor lucruri care se petrec”, a spus Munteanu. 

El a arătat că ”sunt deja probleme, pentru că s-au retras deja doi, trei primari care nu sunt de acord cu zona civică din care provin, cu lucrurile care s-au tot spus”. 

Concluzia discuţiilor cu Munteanu urmează să fie făcută publică într-o conferinţă de presă susţinută de copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, alături de preşedintele de onoare, Mircea Ionescu-Quintus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.