Social-democratul Daniel Suciu lansează un atac la adresa lui Robert Sighiartău, despre care afirmă că a fost secretarul general al PNL când partidulavut toată guvernarea şi nu a mişcat un deget nici pentru cadrele didactice, nici pentru cei din sănătate. ””Erai lângă Rareş când promiteaţi că radeţi pensiile speciale într-o lună”, îi aminteşte Suciu lui Sighiartău, despre care afirmă că a avut ca unică preocupare funcţiile, însă nu i-a ieşit nimic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău afirmă, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a propus suspendarea negocierilor pentru Guvern pe fondul protestelor sindicatelor din educaţie, că modul PSD şi al lui.Ciolacu de a face politică rămâne acelaşi, ”un joc dublu care are menirea să manipuleze opinia publică”.
”Dragul nostru conjudeţean Sighiartău, Noi te cunoaştem, e adevărat că mai puţin în ultimii 3 ani de când faci tu acel joc dublu, ba că eşti bistriţean, ba mutat la Bucureşti, dar hai să ne amintim câte ceva despre realităţi. Ai fost secretarul general al PNL când aţi avut toată guvernarea şi nu aţi mişcat un deget nici pentru cadrele didactice, nici pentru cei din sănătate”, a scris Suciu pe Facebook.
El îi dă însă dreptate lui Sighiartău când spune că politica PSD este aceeaşi, ”prima dată agenda societăţii şi apoi funcţiile”.
”Da, renunţăm azi la orice negocieri pentru viitorul guvern pentru că sunt mai importante solicitările celor 300.000 de angajaţi din educaţie şi a milioanelor de copii şi părinţi ce depind de ei. La fel cum sunt importante şi discuţiile cu cei din sistemul sanitar, de care depindem cu toţii. Stai liniştit, înţelegem că ţi-e străin conceptul, din moment ce preocuparea ta a fost mereu, aceeaşi: funcţiile (ai vrut ministru la dezvoltare, lider de grup, vicepreşedinte la Cameră, ministru la orice, preşedinte la diaspora, preşedinte la sectorul 3). Şi nu ţi-a ieşit nimic! PS-erai lângă Rareş când promiteaţi că radeţi pensiile speciale într-o lună. Acelaşi rezultat”, conchide Daniel Suciu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.