Andrei Baciu, fosta propunere pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, în momentul în care premierul Dacian Cioloş şi-a construit, în luna noiembrie, echipa guvernamentală, este în prezent prim-vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Sector 1, acesta participând, miercuri, la lansarea programului lui Cătălin Predoiu pentru Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul organizaţiei PNL Bucureşti, Mihai Voicu, a declarat joi, pentru News.ro, că în momentul în care a ajuns preşedinte al filialei l-a găsit pe Andrei Baciu membru în această organizaţie. 

Voicu a mai precizat că acesta a fost cooptat, ulterior, într-o funcţie vacantă de prim-vicepreşedinte al organizaţiei, fiind o funcţie politică. 

Andrei Baciu a fost prezent, miercuri, la lansarea programului candidatului PNL la Primăria Capitalei ,Cătălin Predoiu. 

Fostul fotomodel Andrei Baciu, absolvent al Facultăţii de Medicină, a fost propus de premierul Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii, în momentul în care actualul premier şi-a construit echipa guvernamentală.

După apariţia în spaţiul public a unor fotografii ale lui Andrei Baciu, în calitate de fotomodel şi după reacţiile dure venite din partea reprezentanţilor din sistemul de sănătate, Dacian Cioloş  l-a retras chiar înaintea votului de învestire şi l-a schimbat cu Patriciu Achimaş Cadariu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.