Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Rodica Nassar (PSD), va efectua o anchetă în cadrul Comisiei pentru sănătate, după ce PNL a acuzat nereguli în cadrul dezbaterii propunerii legislative privind prevenţia în sănătate, pe motiv că amendamentele liberalilor nu au fost luate în discuţie, PNL cerând sancţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o solicitare adresată conducerii Camerei Deputaţilor, liderul grupului PNL, Eugen Nicolăescu, cere sancţionarea preşedintelui Comisiei pentru sănătate, Corneliu Buicu (PSD), pe motiv că acesta nu a acceptat amendamentele PNL la legea prevenţiei în sănătate.

"Deputaţi ai PNL au depus în scris, în termen şi conform procedurilor regulamentare, amendamente la această iniţiativă legislativă. În timpul şedinţei respective, Corneliu-Florin Buicu, preşedintele Comisiei pentru sănătate, a propus adoptarea unui raport de respingere (...) fără a supune spre dezbatere amendamentele depuse de membri grupului PNL", se arată în scrisoarea PNL.

Liberalii au cerut şi reluarea dezbaterilor asupra acestui proiect.

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis, luni, ca vicepreşedintele Biroului Permanent, Rodica Nassar, membru al Comisiei pentru sănătate, să efectueze verificări în cadrul Comisiei pentru a stabili dacă a fost încălcat Regulamentul, urmând ca o decizie în privinţa solicitărilor PNL să fie luată săptămâna viitoare.

Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor a respins, săptămâna trecută, după dezbateri aprinse, proiectul legii privind prevenţia în sănătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.