Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a afirmat, joi seară, că speră ca ”lecţiile învăţate în 2020 să ne fie de folos şi să fim conştienţi de faptul că numai uniţi şi solidari vom putea învinge greutăţile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi prieteni,

Anul care tocmai se încheie a fost unul dificil, plin de încercări şi evenimente neaşteptate. Un an care a provocat schimbări profunde, atât în plan personal, cât şi profesional. Sper ca lecţiile învăţate în 2020 să ne fie de folos şi să fim conştienţi de faptul că numai uniţi şi solidari vom putea învinge greutăţile”, a scris, joi seară, pe Facebook, Anca Dragu.

Aceasta a afirmat că îşi doreşte ca 2021 să fie anul revenirii la normalitate.

”Îmi doresc ca 2021 să fie un an al redresării; un an al revenirii la normalitate în care să începem o reconstrucţie a unei Românii mai bune pentru noi şi pentru generaţiile viitoare.

Vă doresc tuturor un 2021 fericit! La mulţi ani”, a mai scris preşedintele Senatului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.