Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord precizează că buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendum sunt în număr suficient pentru a asigura exercitarea dreptului de vot de către toţi cetăţenii români, pe întreaga durată a desfăşurării procesului electoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord precizează că buletinele de vot, atât cele pentru alegerile pentru Parlamentul European, cât şi cele pentru referendumul naţional, repartizate în cele 29 de secţii de votare care au fost organizate pe teritoriul Regatului Unit, sunt în număr suficient pentru a asigura exercitarea dreptului de vot de către toţi cetăţenii români pe întreaga durată a desfăşurării procesului electoral din ziua de 26 mai, conform cadrului legal, se arată într-un comunicat de presă transmis duminică.

"Subliniem că răspândirea unor zvonuri care nu au niciun temei în situaţia de fapt nu sunt de natură să sprijine asigurarea unor condiţii cât mai bune pentru exercitarea dreptului de vot de către cetăţenii români. Vă asigurăm că misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României din Marea Britanie, implicate în procesul electoral, depun eforturi susţinute astfel încât ca toţi cetăţenii români din străinătate să îşi exercite dreptul de vot", arată sursa citată.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.