Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat că alierea PSD cu AUR, în vederea susţinerii unei moţiuni de cenzură este „o eroare politică monumentală”. Ea a adăugat că PSD „se scaldă n parteneriatul acesta politic sulfuros şi să promoveze mesaje anti – PNRR, deci anti-europene”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Să ne explice cineva cum este posibil ca PSD să apară braţ la braţ cu AUR pentru a promova o moţiune de cenzură! Mai ales una  care va fi bazată pe un fake-news despre aşa-zisa «respingere» a PNRR. Şi cum de domnul Ciolacu şi compania ignoră faptul că a apărut o dezminţire chiar de la instituţiile europene? Aşa ceva ...!!!  Este o eroare politică monumentală a PSD să se scalde în parteneriatul acesta politic sulfuros şi să promoveze mesaje anti – PNRR, deci anti-europene! E o dovadă în plus că PSD este foarte departe de realitatea din teren şi că a rămas ancorat în vechile metehne!  Concluzia? Moţiunea aceasta nu are nici o şansă! Singurul scop este oficializarea clară a colaborării PSD cu AUR!”, a scris Alina Gorghiu, marţi pe Facebook. 
 
Marcel Ciolacu a anunţat, luni, că PSD va depune, săptămâna viitoare, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, iar aceasta va fi votată în sesiunea parlamentară actuală. Liderul social-democraţilor a adăugat că vor fi duse negocieri cu toate partidele politice dispuse să voteze moţiunea, inclusiv cu parlamentari PNL. Titlul moţiunii este „România EŞUATĂ. Recordul ”fantastic” al Guvernului Cîţu”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.