Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu afirmă sâmbătă că PNL are capacitatea de a merge singur în aceste alegeri, ea precizând că speră să se lămurească cât mai repede cu privire la calea de urmat şi, mai ales, cu privire la ce îşi vor asuma să facă. ”Trebuie să ne limpezim oferta liberală pentru ţară!”, a transmis Gorghiu. Ea mai arată că legile trebuie să fie adaptate la nevoile femeilor, iar ele sunt cele mai în măsură să facă asta şi a dat ca exemplu Registrul pentru agresorii sexuali, extinderea ordinului de protecţie, telemunca pentru părinţii cu copii sub 11 ani şi protejarea copiilor de extremismul online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alina Gorghiu afirmă că a participat la regionala Organizaţiei femeilor liberale nord-vest, la Sinagoga "Sion" de la Oradea.â
 
”Avem aici una dintre cele mai puternice echipe liberale din toată ţara, care face investiţii şi asigură dezvoltarea judeţului Bihor cu Ilie Bolojan şi Florin Birta. Partidul Naţional Liberal are capacitatea de a merge singur în aceste alegeri. Şi sper să ne lămurim cât mai repede cu privire la calea de urmat şi, mai ales, cu privire la ce ne vom asuma să facem. Trebuie să ne limpezim oferta liberală pentru ţară. PNL trebuie să promoveze politici publice pentru femei! Pentru că peste jumătate din electoratul PNL este format din femei. De aceea, îmi doresc să văd cât mai multe dintre doamnele de azi pe listele de candidaţi de anul viitor!”, spune Gorghiu. 
 
MInistrul Justiţiei a mai scris pe Facebook că ”legile trebuie să fie adaptate la nevoile femeilor, iar ele sunt cele mai în măsură să facă asta! Registrul pentru agresorii sexuali, extinderea ordinului de protecţie, telemunca pentru părinţii cu copii sub 11 ani şi protejarea copiilor de extremismul online sunt doar câteva exemple de legi bune pentru sănătatea şi securitatea familiilor, a femeilor”.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.