Senatorul PNL Alina Gorghiu face apel la colegii din Opoziţie să susţină moţiunea de cenzură. ”Nu mai e timp nici de balet, nu mai este timp nici de punctat electoral pe la colţuri, moţiunea de cenzură trebuie votată”, a declarat, la RFI, Gorghiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu face apel la colegii din Opoziţie să voteze moţiunea de cenzură.

”Am iniţiat-o, am avut discuţii cu toate partidele de Opoziţie, USR, PMP, UDMR, minorităţi, ALDE, Pro România. Nu mă interesează jocurile politice sau cele de imagine, pe care le fac unii şi alţii, suntem în Opoziţie toţi, trebuie să votăm moţiunea de cenzură. Nu mai e timp nici de balet, nu mai este timp nici de punctat electoral pe la colţuri”, a declarat Gorghiu.

Aceasta crede că moţiunea de cenzură va trece: ”Sunt optimistă privitor la succesul moţiunii de cenzură. Se va depune cât de curând posibil, pentru că textul deja a fost redactat, urmează să fie finalizate observaţiile şi integrate în textul iniţial, din partea tuturor formaţiunilor care şi-au exprimat deja dorinţa de a o susţine. Cred că este o problemă de zile până la care vom dezbate această moţiune în plenul reunit”.

PNL este pregătit să depună moţiunea de cenzură cât mai rapid posibil, dar ne menţinem condiţia privind strângerea a 233 de semnături, pentru a avea garanţia că moţiunea va trece, a declarat, luni, liderul PNL Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.