Preşedintele interimar al Senatului, liberala Alina Gorghiu, a afirmat vineri, despre raportul Frontex, că Austria s-a opus aderării României la spaţiul Schengen pe baza unor date false, ea arătând că nu e prea târziu pentru cancelarul austriac să îndrepte nedreptatea făcută ţării noastre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În politica naţională, ne mai ocupăm de polemici sterile, de mize mici. În politica europeană, ar trebui să fie altfel. Am înţeles toţi că scorul electoral al partidului cancelarului în propria ţară, Austria, era miza şi l-a împins să facă o nedreptate revoltătoare întregii Europe. Securitatea Europei e o miză prea mare ca să o trivializăm sau să o traducem în voturi”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 
 
Ea arată că ”Raportul Frontex de azi arată simplu ceva: Austria s-a opus aderării României la spaţiul Schengen pe baza unor date false”.
 
”Numărul crescut al migranţilor în 2022 este provocat de sosirile pe "filiera balcanică", adică nu prin România. Domnule Cancelar, nu e prea târziu să îndreptaţi nedreptatea!”, mai spune Alina Gorghiu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.