Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a declarat joi, înainte de şedinţa conducerii partidului, că nu fac alianţă cu PSD la Timiş şi că PSD a fost pe locul trei la alegerile din 2020, astfel că, să pui nişte pierzători de joace pe tot terenul i se pare o alegere foarte proastă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi putem fi de acord cu unele motive de ordine politic dar specificul Timişoarei este altul, Timişoara şi Timişul sunt locuri unde votanţii sunt preponderent de dreapta iar noi, întotdeauna am avut adversar PSD-ul”, a spus Alin Nica, înaintea şedinţei PNL.

”Noi nu putem să facem alianţă cu PSD-ul la Timiş”, a precizat Nica.

El a menţionat că ”este cea mai proastă alegere pentru judeţul Timiş, pentru că PSD a fost pe locul trei la alegerile din 2020”.

”Să pui nişte pierzători de joace pe tot terenul mi se pare o alegere foarte proastă şi în totală disonanţă cu ceea ce îşi doresc oamenii din Timiş”, a mai arătat el.

Alin Nica a comentat şi informaţiile că s-ar fi dat Timişul pe un sector al Capitalei. ”Nu am cunoştinţă despre astfel de tranzacţii dar dacă s-a întâmplat acest lucru este o chestiune foarte serioasă pentru că spiritul Timişoarei nu poate fi tranzacţionat”, a mai arătat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.