Alianţa pentru Unirea Românilor a transmis, miercuri, un mesaj, după ce Klaus Iohannis a afirmat că este un partid ”despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face”: AUR este a patra forţă politică din România, în creştere, voce a românilor din ţară şi diaspora sătui de partidele toxice care au condus ţara în ultimii 30 de ani”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”După ce delegaţia AUR i-a oferit cadou o hartă a vegetaţiei din timpul României Mari, preşedintele Iohannis a ieşit astăzi să planteze un copac. Şi pentru că acelaşi şef de stat nu este lămurit în legătură apariţia AUR pe scena politică din România, declarând că «este o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică»,  îi amintim că AUR este a patra forţă politică din România, în creştere, voce a românilor din ţară şi diaspora sătui de partidele toxice care au condus ţara în ultimii 30 de ani”, a transmis AUR, miercuri. 
 
Formaţiunea precizează că are program politic, revendicări şi propuneri, parte dintre acestea prezentate chiar la runda de consultări de la Cotroceni. 
 
”Oare niciun consilier prezidenţial nu a notat nimic? Să nu ne mire dacă în 2024 preşedintele Iohannis se va arăta şi mai surprins cu privire la AUR”, a mai transmis AUR. 
 
Klaus Iohannis a afirmat, întrebat miercuri ce părere are despre faptul că liderul AUR George Simion a anunţat că vrea să îl suspende din funcţia de şef al statului, că aceasta este „o poveste cam fumată”. Preşedintele a adăugat că Alianţa pentru Unirea Românilor este „o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică”.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.