Alianţa 2020 USR PLUS reclamă că, în cadrul unei operaţiuni coordonate, au fost distruse corturile din Bucureşti şi mai multe prisme cu afişajul Alianţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem sub atac. Noaptea ca hoţii, ne-au distrus corturile din Bucureşti şi mai multe prisme cu afişajul Alianţei 2020 USR PLUS. A fost o operaţiune coordonată de vandalizare a corturilor şi panourilor Alianţei", anunţă Alianţa 2020 USR PLUS.

Reprezentanţii Alianţei susţin că se luptă în aceste alegeri cu un adversar care are de zeci de ori mai multe resurse.

"Noi compensăm prin muncă, entuziasm, profesionalism, calitatea candidaţilor şi a ideilor propuse, compensăm prin foarte mult voluntariat şi prin donaţii de la cei care ne susţin. Cu cât Alianţa creşte, cu cât mesajul nostru ajunge mai departe şi la mai mulţi cetăţeni, cu atât le e mai frică de noi şi vor să ne oprească prin cele mai murdare metode. Aşa sunt ei, o mafie de hoţi care distrug totul în jur. Noi punem corturi şi ei ni le taie. Noi lucrăm cu voluntari, ei lucrează cu cuţitari", afirmă ei, calificând luota drept una murdară.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.