Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, a declarat marţi în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News, că PSD vrea să păstreze Ministerul Transporturilor după rotativă, el precizând că e păcat să schimbi miniştri acolo unde lucruri merg bine, iar doi miniştri, Sorin Grindeanu şi Marcel Boloş performează. Despre scenariul Sorin Grindeanu şef la Camera Deputaţilor, Simonis a spus că ”e un scenariu şi acesta”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă cei de la PSD îşi doresc păstrea Ministerului Transporturilor, după rotativă, Alfred Simonis a răspuns: ”Cred că da, am fost destul de categorici în sensul acesta. (..) E foarte important că la cele două ministere care ar putea fi în discuţie, Ministerul Transporturilor şi MIPE, unde e domnul Boloş ministru, sunt doi miniştri foarte buni, care îi fac fiecare treaba pe segmentul pe care îl gestionează”, a spus Simonis. 

El a precizat că ”sunt doi oameni care performează la ministere şi acest lucru se şi vede”. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”La Transpporturi, toate marile proiecte au fost deblocate”, a arătat Simonis, precizând că probabil la finalul anului viitor vom avea mult mai mulţi kilometri de autostradă decât acum iar meritul este şi al ministrului Grindeanu. 

”E păcat să schimbi miniştri, să faci schimbări acolo unde lucruri merg bine şi asta este o abordare pe care o au toţi liderii coaliţiei, nu doar cei din PSD”, a afirmat Simonis. El e precizat că Sorin Grindeanu a declarat recent la Timişoara că, dacă va rămâne la transporturi, va rămâne în Guvern, în caz contrar, nu. 

Despre scenariul în care Sorin Grindeanu ar putea merge ca preşedinte la Camera Deputaţilor, Simonis a răspuns: ”E un scenariu şi acesta”. 

”Nu există o problemă în acest moment de leadership la PSD, nu se caută un lider, există o relaţie excelentă între preşedintele partidului şi domnul Grindeanu, sunt chiar preietni foarte buni”, a spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.