Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, care ocupă şi funcţia de preşedinte al PSD Timiş, a criticat, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, negocierile dintre PNL, USR PLUS şi UDMR şi modul în care aceste formaţiuni şi-au împărţit funcţiile. Simonis a afirmat că "mesenii” sunt "ghiftuiţi” şi că "după marea crăpeliniţă, autointitulaţii negociatori se vor ocupa şi de problemele românilor, poate după siestă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Marea crăpelniţă cu funcţii s-a încheiat. Mesenii - ghiftuiţi. Programul de guvernare n-a fost redactat încă. Sănătatea, Economia, Educaţia mai pot să aştepte. Ghiftuiţi după marea crăpeliniţă, autointitulaţii negociatori, de fapt nişte prăduitori lacomi, se vor ocupa şi de problemele românilor, poate după siestă”, a scris Alfred Simonis pe pagina sa de Facebook.
 
Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, vineri seară, la finalul negocierilor cu USR PLUS pentru formarea unei coaliţii, că Florin Cîţu este candidatul pentru funcţia de prim-ministru, preşedinţia Camerei revine PNL, iar cea a Senatului, USR PLUS. Guvernul va avea doi vicepremieri, şi 18 ministere, dintre ele 9 vor fi conduse de PNL, 6, de reprezentanţi USR-PLUS şi 3 vor fi conduse de reprezentanţi ai UDMR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.