Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat luni, în plen, că la începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spună numele, a venit şi i-a spus: ”Am să o violez pe mă-ta!”. În replică, liderul AUR, George Simion, a scris pe Facebook că va arăta ”cum îl înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI UDATE - Schimb dur de replici la prezidiul Camerei Deputaţilor / Alfred Simonis l-a înjurat pe George Simion şi i-a spus că îi sparge dinţii / Liderul AUR i-a zis „lichea pitică” / AUR cere coaliţiei retragerea sprijinului politic pentru Simonis - VIDEO

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a venit luni, la tribuna plenului, deşi se afla la prezidiu şi conducea şedinţa. El a precizat că toţi parlamentarii, indiferent de culoarea politică, ar trebui să aibă un limbaj adecvat acestei săli de plen.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”La începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit şi mi-a spus, citez: ”Am să o violez pe mă-ta! Aşa mi-a spus acest individ la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate şi prestaţia mea, după acest moment, nu e cea pe care aţi fi aşteptat-o”, a spus Alfred Simonis în plen, numindu-l ”un personaj abject”.

”Vreau să înţelegeţi că fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atât cât o avem, nu pot sancţiona un personaj care se comportă de trei ani în felul acesta. Nu ai ce să îi faci, singurul care poate să îl sancţioneze se află la Moscova”, a mai spus Simonis.

Liderul AUR George Simion a scris pe Facebook că ”Simonis se ascunde dar şi noul PSD a luat bani”. 

”Mai târziu vă arăt cum mă înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor!”, spune Simion în postare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.