Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat luni, în plen, că la începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spună numele, a venit şi i-a spus: ”Am să o violez pe mă-ta!”. În replică, liderul AUR, George Simion, a scris pe Facebook că va arăta ”cum îl înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI UDATE - Schimb dur de replici la prezidiul Camerei Deputaţilor / Alfred Simonis l-a înjurat pe George Simion şi i-a spus că îi sparge dinţii / Liderul AUR i-a zis „lichea pitică” / AUR cere coaliţiei retragerea sprijinului politic pentru Simonis - VIDEO

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a venit luni, la tribuna plenului, deşi se afla la prezidiu şi conducea şedinţa. El a precizat că toţi parlamentarii, indiferent de culoarea politică, ar trebui să aibă un limbaj adecvat acestei săli de plen.

”La începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit şi mi-a spus, citez: ”Am să o violez pe mă-ta! Aşa mi-a spus acest individ la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate şi prestaţia mea, după acest moment, nu e cea pe care aţi fi aşteptat-o”, a spus Alfred Simonis în plen, numindu-l ”un personaj abject”.

”Vreau să înţelegeţi că fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atât cât o avem, nu pot sancţiona un personaj care se comportă de trei ani în felul acesta. Nu ai ce să îi faci, singurul care poate să îl sancţioneze se află la Moscova”, a mai spus Simonis.

Liderul AUR George Simion a scris pe Facebook că ”Simonis se ascunde dar şi noul PSD a luat bani”. 

”Mai târziu vă arăt cum mă înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor!”, spune Simion în postare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.