Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a afirmat că Guvernul Orban este apărătorul pedofililor, violatorilor şi prădătorilor sexuali din cauza faptul că Executivul a atacat la Curtea Constituţională „legea votată de Parlament prin care aceste bestii ar fi putrezit în închisoare”. El a precizat că este abominabil că Guvernul nu a dublat alocaţiile pentru copii, însă „îi apără cu înverşunare pe cei care distrug vieţi de copii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Guvernul Orban este apărătorul pedofililor, violatorilor şi prădătorilor sexuali! Guvernul Orban moare de grija tuturor acestor nenorociţi! Pe care îi consideră discriminaţi! De asta a contestat la CCR legea votată de Parlament prin care aceste bestii ar fi putrezit în închisoare! Abominabil! Alocaţiile copiilor nu le-a dublat, dar îi apără cu înverşunare pe cei care distrug vieţi de copii. Pentru Orban şi gaşca sa din Guvern nu contează viitorul României. Contează doar ca pedofilii să nu fie discriminaţi!”, a scris Alfred Simonis luni pe Facebook.
 
Liderul deputaţilor PSD a adăugat că Exectivul consideră şi că hoţii nu trebuie discriminaţi.
 
„La fel cum, în viziunea Guvernului PNL, hoţii nu trebuie discriminaţi! Cei care fură cu zece mâini din banul public cu achiziţii, cei care violează, toţi şi-au găsit un zid de protecţie în guvernarea PNL!”, a conchis Simonis. 
 
Executivul a sesizat Curtea Constituţională în legătură cu legea care majorează pedepsele pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor. Actul normativ, adoptat decizional de către Camera Deputaţilor pe 30 iunie, introduce şi prevederea potrivit căreia violul şi actul sexual cu un minor sunt infracţiuni pentru care prescripţia nu înlătură răspunderea penală.
 
Guvernul argumentează că reglementarea încalcă Legea fundamentală deoarece „instituie un tratament discriminatoriu între persoanele care au comis infracţiuni de o gravitate similară, în sensul în care nu pot fi identificate raţiuni obiective pentru alegerea acelor infracţiuni care urmează a fi imprescriptibile”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.