Preşedintele interimar Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PSD Timiş, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a partidului. El se află la cel de-al doilea mandat în această funcţie. Simonis a anunţat că, în calitatea de preşedinte al PSD Timiş, se încadrează pentru a candida atât la funcţia de primar al municipiului Timişoara, cât şi la cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, însă dacă sondajele ar arăta că o altă personalitate ar avea mai multe şanse, atunci partidul va alege pe altcineva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alfred Simonis a fost reales preşedinte al filialei PSD, în prezenţa liderului Marcel Ciolacu şi a altor figuri de la nivel central, precum Sorin Grindeanu, Paul Stănescu sau Alexandru Rafila. Simonis se află la cel de-al doilea mandat de preşedinte al PSD Timiş şi a fost unicul candidat pentru această funcţie.

Prim-vicepreşedinţi ai filialei PSD Timiş sunt Adrian Cionca şi Eugen Dogariu, iar Sebastian Răducanu secretar general.

Vicepreşedinţii PSD Timiş sunt: Cristian Anton, Sabin Bociu, Călin Dobra, Rovena Violeta, Maria Murari Dobrean, Cornel Dumitraş, Bianca Gavriliţă, Sorin Gabriel Ionescu, Andra Lăpădat, Ioan Mateescu, Marcel Muia, Radu Adrian Pau, Teodor Pavel, Gabriela Popovici, Mihai Ritivoiu, Flavius Roşu, Raimond Rusu, Ovidiu Nicolae Ştefănescu, Gheorghe Marius Stoian, Cătălin Tiuch, Luminiţa Ţundrea şi Stoian Vasiu.

„Am început azi discursul rememorând un moment important pentru mine şi organizaţia PSD Timiş, şi anume vara anului 2017, aducând în discuţie spiritul din anul 2016 când am reuşit să câştigăm. La alegerile locale s-a reuşit atunci ce nu s-a mai reuşit, o victorie împotriva dreptei unite. Am simţit şi ştiu organizaţia asta, am simţit acelaşi spirit din 2016 ceea ce ne face optimişti că în 2024 să câştigăm alegerile, e datoria noastră. Şi eu, şi Freddy avem responsabilităţi în statul român în acest moment, nu pe măsură rezultatelor pe care PSD Timiş le-a avut în 2020. Este obligatoriu pentru noi în 2024 să repetăm istoria din 2016, şi anume să câştigăm alegerile locale, iar căpitan de echipa este preşedintele. Căpitan de echipa pentru alegerile din 2024 este a Simonis. Sunt convins că va face o treaba extraordinară”, a declarat Sorin Grindeanu, la finalul conferinţei de alegeri PSD Timiş.

Întrebat dacă, lider fiind, va fi şi candidatul PSD la conducerea judeţului ori a Timişoarei, Alfred Simonis a spus că rezultatele sondajelor vor arată asta.

„Fiind preşedintele PSD Timiş, evident, că mă încadrez la candidatura pentru Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş. Dacă măsurătorile vor arată că o altă personalitate are şanse mai mari decât mine, ne vom reorganiza”, a explicat Simonis.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.