Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă, sâmbătă, că începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR, fiind disponibile 100 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR! La scurt timp de la lansarea apelului de proiecte pentru digitalizarea spitalelor au fost depuse 304 proiecte”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, ministrul Sănătăţii.

Alexandru Rafila a precizat că 100 de milioane de euro vor fi alocaţi spitalelor pentru digitalizare.

”În paralel, proiectul SIEC-ATI pentru digitalizarea a 18 Clinici ATI se află în plin proces de implementare! Ministerul Sănătăţii va face tot posibilul pentru finanţarea marii majorităţi a proiectelor depuse”, a mai transmis ministrul Sămătăţii.

Rafila precizează că susţine autorităţile locale şi managerii spitalelor care au vocaţia dezvoltării unui sistem medical sănătos!

”Cu bună credinţă şi responsabilitate investim masiv în procesul de modernizare a sistemului medical românesc”, a mai scris Rafila.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.