Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că a votat pentru o ţară care să cunoască creştere economică şi stabilitate politică, spunând că speră că următorii cinci vor fi mai buni decât ultimii cinci ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spune că a votat ”aşa cum a promis” că va vota, că votat pentru o ţară care să cunoască creştere economică şi stabilitate politică.

”Sper că urmează cinci ani mai buni decât cei care sunt în urma noastră”, a afirmat liderul UDMR. 

ÎNtrebat cum ar vrea să fie preşedintele, liderul UDMR a spus: ”Să fie activ, să fie implicat, să încerce să înţeleagă problemele societăţii şi să aibă nişte priorităţi: România să conteze, să fie pe primul loc interesul fiecărui om şi nişte priorităţi pentru următorii cinci ani în aşa fel încât respectul să fie un principiu şi o valoare de bază şi încrederea în societate”.

Kelemen HUnor le-a transmis alegătorilor mesajul de a ieşi la vot, arătând că indiferent că este vorba despre alegeri prezidenţiale, locale sau parlamentare legitimitatea depinde şi de o prezenţă mare la vot

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.