Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a votat pentru o Românie pro-europeană, la Colegiul Emanuil Gojdu, al cărui absolvent este.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ilie Bolojan s-a prezentat duminică la secţia de votare 125 din Oradea, organizată la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, al cărui absolvent este şi la care este arondat.

Bolojan a declarat că a votat prntru o direcţie pro-europeană a României.

”Preşedintele României este cel care reprezintă ţara noastră în relaţiile externe, am votat pentru un preşedinte care ne reprezintă cu demnitate. Preşedintele este cel care dă direcţia, asta presupune să fie un om cu experienţă. Am votat pentru un preşedinte care asigură direcţia pro-europeană a României. Nu în ultimul rând, preşedintele şi Guvernul, pentru ca ţara noastră să prospere cu viteză, trebuie să poată colabora, şi am votat pentru un preşedinte care, împreună cu Guvernul, poate asigura o bună guvernare", a declarat Bolojan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.