Social-democraţii din Brăila îl aleg, joi, pe preşedintele organizaţiei judeţene, până în prezent singurul candidat înscris fiind fostul premier Mihai Tudose. Vicepreşedintele PSD Brăila Marian Dragomir susţine că Tudose se bucură de susţinerea a 99,9 la sută dintre colegi. În cazul în care va fi ales preşedinte al PSD Brăila, Mihai Tudose va avea drept de vot în Comitetul Executiv Naţional de vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conferinţa de alegeri la organizaţia judeţeană a PSD Brăila trebuia să aibă loc vineri, însă pentru că şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului a fost programată în aceeaşi zi, la orele prânzului, social-democraţii brăileni au decis ca alegerile să se desfăşoare joi seară. Tot în cursul zilei de joi va avea loc şi conferinţa de alegeri pentru şefia PSD municipiu, unde candidează pentru încă un mandat de preşedinte consilierul municipal Sorin Boşneag.

Pentru şefia filialei judeteţene a PSD Braila, singurul candidat înscris până acum este fostul premier Mihai Tudose.

"De două săptămâni am avut alegeri la toate organizaţiile din municipiu şi la cele din comunele judeţului. În concluzile avem alegerile pregătite. Pentru organizaţia judeţeană, domnul Tudose e singurul candidat, dar se mai pot depune candidaturi până la ora începerii conferinţei. Dumnealui se bucură de susţinerea colegilor, în proporţie de 99,9 la sută. Ne dorim dialog pe plan local, dar şi naţional", a declarat pentru News.ro vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD Brăila şi primarul oraşului, Marian Dragomir.

În cazul în care va fi ales preşedinte al PSD Brăila, Mihai Tudose va avea drept de vot în Comitetul Executiv Naţional de vineri, în care se va discuta scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la şefia partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.