Partidul Naţional Liberal s-a clasat pe primul loc la alegerile generale din judeţul Bistriţa-Năsăud, cu peste 30 de procente din voturi, fiind urmat de Partidul Social Democrat şi Partidul Mişcarea Populară, acesta din urmă reuşind să devanseze Alianţa pentru Unirea Românilor şi Alianţa USR-PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Biroului Electoral, în urma voturilor centralizate de la toate secţiile de votare din judeţul Bistriţa-Năsăud, pe primul loc la Senat s-a clasat PNL – 32,54%, fiind urmat de PSD – 29,29%, de PMP – 9,60%, AUR – 9,40% şi Alianţa USR PLUS – 8,34%.
 
Ordinea partidelor s-a păstrat şi la votul pentru Camera Deputaţilor. Astfel, PNL rămâne pe prima poziţie, cu 31,11%, şi este urmat de PSD – 27,59%, PMP – 10,91%, AUR – 8,15% şi USR PLUS – 7,02%.
 
În Bistriţa-Năsăud, prezenţa la vot a fost de 31,79%.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.