Şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, îi îndeamnă pe români să iasă la vot, el susţinând că ”alegerile se câştigă la vot, nu în sondaje şi este foarte important ca votul românilor să dea o opţiune clară pentru viitorul Parlament, astfel încât partidul care va câştiga alegerile să aibă o majoritate solidă şi stabilă pentru a putea construi în linişte şi în pace România pe care ne-o dorim cu toţii în următorii ani”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am votat pentru ca nicio regiune şi niciun judeţ al României să nu mai rămână în urmă din punct de vedere al dezvoltării. Am votat pentru Vrancea, pentru Moldova şi pentru România. Am votat pentru autostrada Moldovei care să lege Moldova de celelalte regiuni istorice ale României şi de Europa”, a declarat Ionel Dancă duminică, după ce şi-a exprimat votul la o secţie din municipiul Focşani. 
 
El a precizat că a votat pentru dezvoltarea ţării, ”pentru locuri de muncă bine plătite”, pentru ca românii să nu mai plece din ţară. 
 
Ionel Dancă i-a îndemnat pe români să iasă la vot astăzi ”se decide viitorul României, al copiilor noştri pentru următorii ani”. 
 
”Alegerile nu sunt câştigate fără participarea noastră la vot. Sunt multe sondaje, românii au văzut cine poate să câştige aceste alegeri, dar alegerile se câştigă la vot, nu în sondaje şi este foarte important ca votul românilor să dea o opţiune clară pentru viitorul Parlament,  astfel încât partidul care va câştiga alegerile să aibă o majoritate solidă şi stabilă pentru a putea construi în linişte şi în pace România pe care ne-o dorim cu toţii în următorii ani”, a adăugat Dancă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.