Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, a postat pe Facebook, simultan cu deschiderea urnelor, un text foarte dur la adresa Guvernului, afirmând că : ce se întâmplă acum în ţară, cu un guvern liberal şi un preşedinte partizan, implicat brutal în campania electorală, nu poate fi tolerat, îndemnând alegătorii să voteze ”pentru un guvern competent şi cu grijă faţă de fiecare român”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Votez mereu cu gândul la oameni. Politicienii au această datorie. Eu nu o simt doar ca pe o datorie, este chiar motivul pentru care am intrat în politică. Ce se întâmplă acum în ţară, cu un guvern liberal şi un preşedinte partizan, implicat brutal în campania electorală, nu poate fi tolerat.  Au minţit. Au înşelat încrederea oamenilor. I-au sărăcit. I-au umilit. Au dat vina pe bolnavi. Au gestionat dezastruos criza Covid refuzând cea mai eficientă soluţie: testarea. Au închis şcoli, biserici, teatre, pieţe, industria Horeca. Au vrut alegeri în plină criză sanitară. Să votăm, aşadar pentru un guvern competent şi cu grijă faţă de fiecare român”, a scris Firea pe Facebook.
La secţia de votare, imediat după ce şi-a exprimat opţiunea electorală, liderul PSD a declarat că a  votat cu gândul la o majoritate parlamentară care să poată aduce românilor o formulă guvernamentală cu specialişti, cu oameni competenţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.