Elena Băsescu, candidat din partea Partidului Mişcarea Populară Constanţa pentru Camera Deputaţilor, a afirmat că a votat având speranţa cî în viitorul Parlament vor exista mai mulţi parlamentari care să susţină familiile monoparentale şi creşterea natalităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Elena Băsescu s-a prezentat la o secţie de votare amenajată la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din municipiul Constanţa, fiind însoţită de preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, candidat pentru un loc de senator. 
După exercitarea dreptului de vot, Elena Băsescu a precizat pentru ce a votat. 
“Am votat cea mai bună echipă pentru judeţ şi cel mai bun program de guvernare pentru ţară. Am votat cu speranţă pentru copiii noştri, am votat având încredere că împreună vom putea mişca judeţul Contanţa şi întreaga Românie în direcţia bună, am votat având speranţa că în viitorul Parlament vor exista mai mulţi parlamentari care să susţină familiile monoparentale şi creşterea natalităţii. Pentru aceste lucruri am votat”, a afirmat Elena Băsescu, care are trei copii.
Întrebată dacă se va vaccina anti-Covid-19, Elena Băsescu a răspuns:”Da, cu siguranţă îl voi face”.
Elena Băsescu se află pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor din partea PMP Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.